Om oss

Vi er opptatt av ærlige og konsekvente løsninger.

Når du driver en vellykket bedrift, har du nok å holde fingrene i. Tenk så greit det hadde vært hvis noen andre kunne tatt ansvar for å gjøre bedriften synlig på nettet. Det kan altså Kahuna.

Slik gjør vi det.

Vi møter kundene med jevne mellomrom for å bli enige om en mediestrategi. Her tar vi for oss plattformvalg, eventuelle annonseringsbudsjett, hyppighet på oppdateringer, andre markedsaktiviteter i den kommende perioden, og selvsagt hvilke spennende og nyhetsverdige ting som kommer til å skje i bedriften i tiden fremover..

Noen ganger hjelper vi til med å fotografere, filme eller forfatte oppdateringer. Andre ganger er det kunden selv som skriver, tar bilder eller filmer og sender oppdateringene til en dedikert epostadresse for finpuss og publisering.

Vi har satt sammen noen eksempelpakker for å vise hvordan abonnementsavtaler hos oss kan fungere. Nå skreddersyr vi jo selvsagt hver avtale til hver enkelt kunde, men det er jo greit å ta utgangspunkt i noe.

Fra design til ferdig produkt.

Adferd på nett er berømt for å utvikle seg i en voldsom fart, og det kan være vanskelig å henge med i svingene. Å navigere seg frem i sosiale medier føles ofte som å løpe gjennom en myr av vanskelige problemstillinger: Hvor ofte er det gunstig for en bedrift i din bransje å publisere oppdateringer? Bør det være tekst, foto eller film som preger profilen din? Og bruker du annonseringspengene dine riktig?

Det vi har gjort, er å sette sammen en gruppe smartinger som til sammen både kan svare på alle disse spørsmålene, sørge for å publisere riktige poster til riktig tid, og sørge for at hver oppdatering er av den rette kvaliteten.

Vi har altså unge mennesker som er eksperter på sosiale medier, og vi samarbeider med fotografer, filmfolk og tekstforfattere som ser til at hver oppdatering er profesjonell og følger bedriftens egen tone-of-voice.